Overslaan en naar de inhoud gaan

Locaties

Beelderij

De Beelderij is een artistiek atelier in het centrum van Torhout. De begeleiders helpen je er met creatieve technieken en zetten je op weg bij samenwerkingen met andere kunstenaars en organisaties. Je kan met de Beelderij ook tentoonstellingen bezoeken of deelnemen aan kunstprojecten. Naast het actieve creatiewerk is er ook ruimte voor rust en ontspanning, op maat van jouw wensen.

Adres
Rijselstraat 33, Torhout

Gitstraat & Doeninghe

De Gitsstraat bestaat uit vijf geschakelde rijwoningen gelegen in de gelijknamige, rustige straat. Het centrum van Torhout en het station liggen op slechts vijf minuten wandelen. Vlakbij tref je ook het bijhuis de Doeninghe, waar plaats is voor vijf bewoners.

Adres Gitsstraat
Gitsstraat 26-34, Torhout

Adres Doeninghe
Robrecht de Friesstraat 10, Torhout

't Kasteel en de Torre

't Kasteel en de Torre bevinden zich in het centrum van Torhout op wandelafstand van de Markt en het winkelcentrum. ’t Kasteel is een prachtig en statig herenhuis met een grote en gezellige stadstuin. Achteraan in de tuin liggen de studio’s van de Torre.  Ze zijn erg gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het station ligt op minder dan 5 minuten wandelen.

Adres
Lichterveldestraat 37, Torhout

Seinestraat

De Seinestraat ligt op de campus van Torhout-Oost. Deze campus ligt op 2 kilometer van het centrum van Torhout en op wandelafstand van het bos van Groenhove. Rustige wandelpaden doorkruisen het domein en verbinden de woningen en diensten met elkaar. Gezellige zithoekjes en binnentuintjes nodigen uit tot ontmoeten. Je woont er temidden van het groen met in de directe nabijheid een breed aanbod aan dagondersteuning, diensten en therapieën.

Adres
Seinestraat 12, Torhout

Site 181

In site 181 ondersteunen we volwassenen met een (vermoeden van) mentale beperking. We streven naar een volwaardige deelname aan de maatschappij waar het bieden van dienstverlening en sociale inclusie centraal staat. We werken voor en met de gemeente Lichtervelde d.m.v. verschillende opdrachten: we helpen op de kinderboerderij, we werken mee aan de tearoom-namiddag in het sociaal huis, we doen keukenwerk in een broodjeszaak...

Adres
Statiestraat 181, Lichtervelde

Torhout Oost

Als wonen nabij dagondersteuning en therapie belangrijk voor je is, dan is Torhout-Oost de oplossing. Deze campus ligt op 2 kilometer van Torhout-centrum en op wandelafstand van het bos van Groenhove. Rustige wandelpaden doorkruisen het domein en verbinden de woningen en diensten met elkaar. Gezellige zithoekjes en binnentuintjes nodigen uit tot ontmoeten. Je woont er temidden van het groen met in de directe nabijheid een breed aanbod aan dagondersteuning, diensten en therapieën.

Adres
Weserstraat, Torhout

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2021