Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Dag van de Zorg

Algemeen nieuws   -  

In de groene omgeving van de site Torhout-Oost wonen en werken mensen met ondersteuning van Tordale. De site kreeg na grondige verbouwingen een totaal nieuwe look. De site is nu ook toegankelijk voor wandelaars, fietsers en buurtbewoners. Iedereen is er welkom om te genieten van de rust, van een leuke babbel of een partijtje ‘Kubb’. De gloednieuwe zaal wordt een trekpleister voor gezellige buurtfeesten. Kom zeker langs om site Torhout-Oost te leren kennen! De deuren van onze huizen, ateliers, de nieuwe grootkeuken en polyvalente zaal zetten we met veel plezier open! Maak kennis met de site Torhout-Oost!

Op de historische en inclusieve site van de Peerdenposterij vind je het artistiek atelier ‘de Beelderij’ en een groepswoning van Tordale. Je treft er ook ‘Residentie de Peerdenposterij’ met 21 assistentiewoningen. Een plek waar wonen, creativiteit, ontspanning en ontmoeting samengaan! Kom kennismaken met Residentie de Peerdenposterij en laat je rondleiden doorheen de hedendaagse site en z’n rijke geschiedenis. Ervaar de creativiteit van de Beelderij en de originele kunstgalerij. Geniet van een drankje, kinderanimatie en gezellig samenzijn in de cafetaria ‘By Jules’.

Van 10-12u en van 13-17u

De Peerdenposterij
Rijselstraat 33 8820 Torhout

Site Torhout-Oost
Seinestraat 12 8820 Torhout
050 23 13 65

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2022