Overslaan en naar de inhoud gaan

Ondersteuning aan huis - Mobiele ondersteuning

Woon je al zelfstandig met je partner, gezin of een vriend? Ben je van plan om zelfstandig te gaan wonen? Dienst Inclusief Wonen helpt je verder op weg. Wij kunnen helpen bij je administratie, het zoeken van een geschikte woning, de organisatie van het huishouden of bij het zoeken van een job die bij jou past.

Wij werken samen met verschillende diensten uit de regio. Je kan ook altijd bij ons terecht voor een luisterend oor.

Je werkt samen met één vaste begeleider coach. Afhankelijk van wat jij wil en je budget komt je begeleider langs: van een paar keer per jaar tot meerdere keren per week. De ondersteuning kan al dan niet tijdelijk zijn.

Wens je te werken op een gewone werkplek, kijk dan naar ons aanbod bij het Jobbureau

"Aangezien ik overal met de fiets naar toe ga, vind ik het gemakkelijk dat de bureau van Dienst Inclusief Wonen in het centrum van Torhout gelegen is."

 

Pol

"Ik geniet van mijn zelfstandigheid en vrijheid maar als het even moeilijk is kan ik altijd bij mijn begeleider coach terecht."

 

Bart

"Onlangs ben ik mama geworden. Samen met mijn begeleider/coach zijn we op zoek gegaan naar ondersteunende diensten die een antwoord bieden op mijn vele vragen." 

 

Eef

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2021