Overslaan en naar de inhoud gaan

Mobiele ondersteuning

 

 

Het mobielteam Tordale biedt ambulante en mobiele ondersteuning aan (jong)volwassenen personen met (vermoeden van) een beperking. Dit zowel op vlak van begeleid werken als bij zelfstandig wonen.

Je kan zowel via rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) als met een persoonsvolgend budget (PVB), of via arbeidsmatige activiteit (AMA) een beroep doen op deze dienstverlening. We bieden individuele ondersteuning waarbij we vertrekken vanuit jouw vragen, we werken dus sterk op maat!

 

info

 

"Aangezien ik overal met de fiets naar toe ga, vind ik het gemakkelijk dat de bureau van Dienst Inclusief Wonen in het centrum van Torhout gelegen is."

 

Pol

"Ik geniet van mijn zelfstandigheid en vrijheid maar als het even moeilijk is kan ik altijd bij mijn begeleider coach terecht."

 

Bart

"Onlangs ben ik mama geworden. Samen met mijn begeleider/coach zijn we op zoek gegaan naar ondersteunende diensten die een antwoord bieden op mijn vele vragen." 

 

Eef

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2022