Overslaan en naar de inhoud gaan

Peerdenposterij

Inclusief gelegen in het 
centrum van Torhout

De Peerdenposterij is een groepswoning met vijf individuele kamers, een gemeenschappelijke keuken en leefruimte, zeer inclusief gelegen in het centrum van Torhout (Rijselstraat 33).

De groepswoning is gelegen op een woonsite, waar ook serviceflats en de Beelderij gelegen zijn. De Beelderij is een atelier waar mensen met (een vermoeden van) een beperking artistiek aan het werk gaan. Bewoners van de woonsite kunnen vrij gebruik maken van de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte in de Beelderij.

Samen (be)leven

De groepswoning biedt woonondersteuning aan personen met een (vermoeden van) beperking. We ondersteunen cliënten in nauwe samenwerking met het netwerk, vrijwilligers en reguliere diensten.
 
De woonsite staat voor samen (be)leven. We schrijven er met de verschillende bewoners, bezoekers en dienstverleners een sterk verhaal, en zoeken samen hoe we een meerwaarde kunnen betekenen voor elkaar.
 
Voor meer info kan je terecht bij ons loket.

Enkele sfeerbeelden

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2021