Overslaan en naar de inhoud gaan

Locaties

De Beelderij

De Beelderij is een artistiek atelier in het centrum van Lichtervelde. De begeleiders helpen je er met creatieve technieken en zetten je op weg bij samenwerkingen met andere kunstenaars en organisaties. Je kan met de Beelderij ook tentoonstellingen bezoeken of deelnemen aan kunstprojecten. Naast het actieve creatiewerk is er ook ruimte voor rust en ontspanning, op maat van jouw wensen.

Adres: Statiestraat 10 - Lichtervelde

Gitstraat & Doeninghe

De ‘Gitsstraat’ bestaat uit vijf geschakelde rijwoningen gelegen in een rustige straat. Het centrum van Torhout en het station liggen op 5 minuten wandelen.

Adres: Gitsstraat 26-34, Torhout

De Doeninghe is een bijhuis op enkele minuten wandelen van de Gitsstraat. In de Robrecht de Friesstraat nr 10 te Torhout. In de Doeninghe is er plaats voor 5 bewoners.

't Kasteel en de Torre

't Kasteel en de Torre bevinden zich in het centrum van Torhout op wandelafstand van de Markt en het winkelcentrum. ’t Kasteel is een prachtig en statig herenhuis met een grote en gezellige stadstuin. Achteraan in de tuin liggen de studio’s van de Torre.  Ze zijn er gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het station ligt op minder dan 5 minuten wandelen.

Het aanbod van Tordale staat ook op de website van het Vlaams Agentschap voor Personen met Handicap.

Seinestraat

De Seinestraat ligt op de campus van Torhout-Oost. Campus Torhout-Oost ligt op 2 kilometer van het centrum van Torhout en op wandelafstand van het bos van Groenhove. Rustige wandelpaden doorkruisen het domein en verbinden de woningen en diensten met elkaar. Gezellige zithoekjes en binnentuintjes nodigen uit tot ontmoeten. Je woont er te midden van het groen met in de directe nabijheid een breed aanbod aan dagondersteuning, diensten en therapieën.

Site 181

In site 181 ondersteunen wij volwassenen met een (vermoeden van) mentale beperking. Wij streven naar een volwaardige deelname aan de maatschappij waar het bieden van dienstverlening en sociale inclusie centraal staat.

Wij werken voor en met de gemeente Lichtervelde d.m.v. verschillende opdrachten: meewerken op de kinderboerderij, meehelpen aan de tearoom-namiddag in het sociaal huis, keukenwerk in een broodjeszaak...

Adres: Statiestraat 181, Lichtervelde

Torhout Oost

Wanneer wonen in de nabijheid van dagondersteuning en therapie belangrijk voor je is, dan is Torhout-Oost de oplossing. Campus Torhout-Oost ligt op 2 kilometer van het centrum van Torhout en op wandelafstand van het bos van Groenhove. Rustige wandelpaden doorkruisen het domein en verbinden de woningen en diensten met elkaar. Gezellige zithoekjes en binnentuintjes nodigen uit tot ontmoeten. Je woont er te midden van het groen met in de directe nabijheid een breed aanbod aan dagondersteuning, diensten en therapieën.

Vrijwilligers

Ook jouw talenten zijn welkom! Samen zoeken we naar het vrijwilligen dat aansluit bij jouw interesses. Neem nu vrijblijvend contact op.

conquered by | © 2020